Ballina Njoftime Njoftim për opinion

Njoftim për opinion

Prishtinë, 13 janar 2019

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës njofton opinionin e gjerë se dje ka dërguar për mjekim dhe trajtim adekuat mjekësor znj. Taunita Hoxha, e aksidentuar ditë më parë në Prishtinë.

Mirëpo, gjatë ditës së djeshme dhe të sotme, Kryesia e BI-së, ka kuptuar se, subjekte e individë të ndryshëm kanë grumbulluar mjete financiare për shërimin e zonjës në fjalë, madje sipas disa dëshmive të marra nga tereni, individë të ndryshëm ende vazhdojnë me grumbullimin e mjeteve.

Me këtë rast, për hir të së vërtetës, njoftojmë opinionin e gjerë se Kryesia e BI-së, në asnjë rast dhe në asnjë rrethanë nuk ka kërkuar mjetet financiare për mjekimin e saj, si dhe nuk ka asnjë lidhje me aksionet që janë organizuar e vazhdojnë të mbledhin mjete financiare për mjekimin jashtë vendit të zonjës Taunita Hoxha.

E ritheksojmë se, trajtimin mjekësor për zonjën Taunita Hoxha, siç e kemi thënë edhe dje në njoftimin tonë, e kemi realizuar në bazë të memorandumit që ka Kryesia e BIK me Drejtorinë e Vakëfeve të Turqisë, për trajtimin e pacientëve kosovarë, për të cilët nuk ka mundësi trajtimi e mjekimi në klinikat tona.

  • Njoftim

    Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës ka marrë vendim që, ditën e premte, 22 mars 2019, n…
  • Tender për botimin e Vaktisë së Ramazanit për vitin 2019

    Prishtinë,  18 mars 2019 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës Shpall:…
  • Reagim

    Prishtinë, 15 mars 2019 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës dënon ashpër sulmin terrori…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Njoftim

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës ka marrë vendim që, ditën e premte, 22 mars 2019, n…