Ballina Lajme Myftiu Tërnava dhe delegacioni nga Turqia u pritën nga kryetari i Gjakovës, z. Ardian Gjini

Myftiu Tërnava dhe delegacioni nga Turqia u pritën nga kryetari i Gjakovës, z. Ardian Gjini

Prishtinë, 10 tetor 2018

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava dhe delegacioni nga Drejtoria e Përgjithshme e Vakëfeve të Turqisë, i kryesuar nga Adnan Ertem u pritën nga kryetari i Gjakovës, z. Ardian Gjini.

Kryetari Gjini falënderoi Myftiun Tërnava dhe delegacionin nga Turqia për vizitën dhe shprehu se ka një bashkëpunim shumë të mirë me BIRK-un. Ai më tutje shprehu mirënjohjen e thellë për Turqinë dhe popullin e saj për ndihmën dhënë Kosovës, ndërsa vlerësoi lart kujdesin dhe investimin e Drejtorisë së Vakëfeve të Turqisë në restaurimin e objekteve të trashëgimisë kulturore në Gjakovë.

Myftiu Tërnava falënderoi kryetarin Gjini për pritjen dhe theksoi gatishmërinë e BIRK-ut, që së bashku me Drejtorinë e Përgjithshme të Vakëfeve të Turqisë të bëjnë restaurimin e objekteve të trashëgimisë kulturore.

  • TENDER për OFERTIM

    Për botimin e kalendarit të tavolinës 2019: Të dhënat gjenerale: Tirazhi: 3000 copë Format…
  • Tender

    Për botimin e kalendarit të murit 2019: Të dhënat gjenerale: Tirazhi: 2500 copë Formati: B…
  • Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin Shaban Murati

    Prishtinë, 15 nëntor 2018 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava…
Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin Shaban Murati

Prishtinë, 15 nëntor 2018 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava…