Ballina Lajme Cikli i katërtë i ligjëratave nga DG-ja

Cikli i katërtë i ligjëratave nga DG-ja

Duke filluar nga data: 10.04.2014  deri 14.04.2014  Departamenti i Gruas i BIK-së vazhdoi me ligjëratat e rregullta nëpër xhamit e Prishtinës.
Në xhamin “Jusuf Qelebi” u bajt ligjërata me temën: “Shkaqet e lumturisë” nga Bardha Kçiku.
Pastaj po me këtë datë u bajt  ligjërat edhe në xhamin  “Ebu Bekër es-Siddik” nga teologe Sala Mehmeti e cila shtjelloi temën: “ Frika ndaj Allahut ”.

Ndërsa te xhamia e Emshirit ligjëroi Fitore Dervishi temën: “ Frytet e veprave të mira”.
 Mandej tek xhamia F. e Pajtimit ligjëraten e mbajti teologe Kadrije Dragusha – Ademi ku foli për: ” Dashurin ndaj Pejgamberit a.s”
Pastaj në xhamin “Kadërije” për “ Devotshmërin “ foli Aishe Gashi.
Dhe në xhamin “Pavarësia” për “Vlerën e kohës”foli Mr. Vaxhide Podvorica Bunjaku.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Konferenca Ndërkombëtare për Paqe dhe Solidaritet në Paris

Prishtinë, 17 shtator 2019 Sot filloi punën Konferenca Ndërkombëtare për Paqe dhe Solidari…