U përurua xhamia “Hoxhë Shuajb Arnauti” në Prishtinë

Prishtinë, 9 prill 2021 Nën këndimin e tekbireve dhe ajeteve kuranore, si dhe nën respektimin e rreptë të protokollit të pandemisë COVID-19, në mënyrë solemne është përuruar xhamia “Hoxhë Shuajb Arnauti” në Prishtinë. Në hapje të kësaj xhamie morën pjesë kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu, Naim ef. Tërnava me stafin e tij, ambasadori … Continue reading U përurua xhamia “Hoxhë Shuajb Arnauti” në Prishtinë