Letër ngushëllimi

Me dhembje të thellë mësuam lajmin për kalimin në Ahiret të prijësit e udhëheqësit të Teqesë bektashiane në Gjakovë, shehut të nderuar Mumin Lama.

I ndjeri për shumë vite qe në krye të Teqesë, ku me përkushtim dha një kontribut të çmuar në edukimin dhe fisnikërimin e pasuesve të tarikatit bektashi. Sheh Mumini ishte njeri i urtë e intelektual, i pajisur me virtyte fisnike.

Si bashkëpunues e tolerant, ai ka kontribuar gjatë në aktivitetet e tij si drejtues i Teqesë, si dhe ka kontribuar në kultivimin e mirëkuptimit e harmonisë ndër-fetare tek ne e më gjerë. Do e kujtojmë përgjithmonë si një mik të dashur e të respektuar.

Me këtë rast ngushëlloj familjen e rahmetliut, Kryegjyshatën Botërore Bektashiane, si dhe drejtuesit e pasuesit e Teqesë së Bektashinjve në Gjakovë.

Zoti e pastë mëshiruar!

Myftiu i Kosovës

Naim ef. Tërnava

  • Konkurs

    Data: 25.02.2021 Këshilli i Bashkësisë Islame i Podujevës shpall: K O N K U R S Për plotës…
  • Konkurs

    Data: 18 shkurt 2021 Këshilli i Bashkësisë Islame i Vitisë shpall: KONKURS Për plotësimin …
  • Urimi i Myftiut Tërnava me rastin e Ditës së Pavarësisë

    16 shkurt 2021 Të dashur qytetarë, Vëllezër e motra! Nesër, më 17 shkurt, populli i Kosovë…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Konkurs

Data: 25.02.2021 Këshilli i Bashkësisë Islame i Podujevës shpall: K O N K U R S Për plotës…