Ditët dhe netët e mëdha në vitin 2021 (1442-1443 h.)

EmriDataDita e javës
Nata e Regaibit18.02.2021e enjte
Nata e Mi’raxhit10.03.2021e mërkurë
Nata e Beratit27.03.2021e shtunë
Dita e parë e Ramazanit13.04.2021e martë
Nata e Kadrit08.05.2021e shtunë
Nata e Fitër Bajramit12.05.2021e mërkurë
Dita e Fitër Bajramit13.05.2021e enjte
Nata e Kurban Bajramit19.07.2021e hënë
Dita e Kurban Bajramit20.07.2021e martë
Viti i Ri – 1443 Hixhrij09.08.2021e hënë
Dita e Ashureve18.08.2021e mërkurë
Nata e Mevludit17.10.2021e diel