Umrexhitë kthehen shëndoshë e mirë në Kosovë

Prishtinë, 7 janar 2020

Të martën më 7 janar 2020 u kthyen në Kosovë shëndoshë e mirë umrexhitë, të cilët ishin nisur për në vendet e shenjta më datë 26 dhjetor 2019. Për këto ditë sa qëndruan në vendet e shenjta, umrexhitë patën rastin të vizitonin vendet e shenjta të Mekës dhe të Medinës dhe vende të tjera në kuadër të programit të vizitës në vende të shenjta. Ky grup udhëhiqej nga mr. Fitim Gashi nga Drejtoria e Haxhit, i cili konfirmoi se të gjithë umrexhitë kanë arritur shendoshë e mirë në aeroportin ndërkombëtar ‘Adem Jashari” në Prishtinë. Të gjithë umrexhitë falënderuan Kryesinë e BIRK-ut për këtë organizim dhe vlerësuan se gjithçka ishte në rregull dhe ka ecur sipas planit të paraparë.

Kryesia e BIRK-ut do të organizojë umren e radhës gjatë muajit shkurt.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori për diasporë Ekrem Simnica priti në takim Xheladin Leka imam në Zvicërr

Më 22 shkurt Drejtori për diasporë në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Mr. Ekrem S…