Shoqata Bereqeti shpërndau çanta dhe materiale shkollore për fëmijët e komunës së Gjakovës

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, shoqata humanitare “Bereqeti”, dega Gjakovë, e cila vepron në kuadër të Bashkësisë Islame të Kosovës, me 21 tetor shpërndau  45  çanta me materiale shkollore për nxënësit e disa shkollave të Gjakovës. Abdurrahman Bejtullahu nga dega e Bereqetit në Gjakovë tha se me këto shpërndarje dhe ndihma të tjera që po ofrojnë po mundohen të jenë më afër nxënësve të varfër dhe që t’ua lehtësojnë kushtet e shkollimit. Me këtë rast, drejtori i shkollës “Zekeria Rexha”, z.Pleurat Rudi  shprehu falënderime për shoqatën humanitare “Bereqeti” për ndihmën që e vlerësoi shumë domethënëse për nxënësit

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Drejtori për diasporë Ekrem Simnica priti në takim Xheladin Leka imam në Zvicërr

Më 22 shkurt Drejtori për diasporë në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Mr. Ekrem S…