Ekipi i Ramazanit nesër mban ligjërata dhe hytbe të xhumasë

Ekipi i Ramazanit nesër mban ligjërata dhe hytbe të xhumasë në komunat: Gjakovë, Pejë, Suharekë, Shtime, Viti, Kamenicë dhe Kaçanik

Prishtinë, 16 maj 2019

Në kuadër të vizitave të ekipit të Kryesisë për namaz në muajin e Ramazanit, nesër për xhuma do të jetë në terren në këta këshilla të Bashkësisë Islame të Kosovës: Gjakovë (5) Pejë (4), Suharekë (4), Shtime(4), Viti(4), Malishevë(4) dhe Kamenicë (4). Me këtë rast do të mbajnë ligjërata dhe hytbe të xhumasë si dhe do të përçojnë mesazhe të këtij muaji të bekuar të Ramazanit.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Kryesia e Bashkësisë Islame mbajti mbledhjen e rregullt

Prishtinë, 4 mars 2021 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, në vazhdën e aktiviteteve t…