U vu gurthemeli i selisë së Këshillit dhe qendrës kulturore në Rahovec

Prishtinë, 19 prill 2012

Në një manifestim rasti, ku qenë i pranishëm Myftiu i Kosovës, Mr. Naim Tërnava i shoqëruar nga sekretari i Kryesisë, Resul Rexhepi dhe kryeimami Sabri Bajgora, pastaj përfaqësues të Kuvendit komunal të Rahovec, përfaqësues të këshillave të bashkësive islame dhe shume qytetarë nga Rahaveci e rrethina, u vu gurthemeli i selisë së Këshillit të BI dhe qendrës kulturore në Rahovec.

Duke iu drejtuar të pranishëmve Myftiu Tërnava,  tha kam nderin që jam sot në mesin tuaj ku po vëmë gurthemelin e selisë së Këshilli të BI.
Më tutje Myftiu tha, me këtë rast falënderoj të gjithë ata që kanë kontribuar që të vihet deri tek kjo ditë, e posaçërisht falënderoj Kryetarin e Rahovecit, Bordin e drejtoreve, Asamblenë Komunale dhe donatorin nga Katari.{jathumbnail}
Jam i bindur që ndërtimi i sesisë së Këshillit dhe i qendrës kulturore do të jetë në shërbim të besimtarëve dhe qytetarëve të kësaj ane, si dhe do të krijoj kushte të mira për Këshillin e BIK-tha ndër të tjerat myftiu Tërnava.
Të pranishmit i përshëndeti edhe nënkryetari i Rahovecit, Hazer Tara, drejtori fondacionat “Al-Vakf”, Abdurrezak Edib, Shani Sylka -kryetari i KBI-së në Rahovec . Nën jehonën e tekbireve të të pranishmëve u hodh gurthemeli i selisë dhe qendrës kulturore në Rahovec.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori për diasporë Ekrem Simnica priti në takim Xheladin Leka imam në Zvicërr

Më 22 shkurt Drejtori për diasporë në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Mr. Ekrem S…