Myftiu Tërnava pa nga afër procesin e mësimbesimit në Prishtinë

Prishtinë, 19 maj 2015
Prishtinë, 19 maj 2015
Myftiu i Kosovës, Naim ef. Tërnava sot vizitoi KBI-në në Prishtinë, për të parë nga afër procesin e mësimbesimit që po zhvillohet në objektin e ri të Këshillit, pranë Xhamisë së Madhe.

Gjatë vizitës Myftiu u informua me rrjedhën e mësimbesimit nga mualimja znj. Kadrie Dragusha, angazhimin dhe kontributin e së cilës Myftiu Tërnava e vlerësoi lart dhe të dobishëm për edukimin e brezave të rinj. Me këtë rast vijuesve të mësimbesimit Myftiu iu drejtua edhe me një fjalë rasti, ku foli për rëndësinë e besimit dhe moralit të pastër islam.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Kryesia e Bashkësisë Islame mbajti mbledhjen e rregullt

Prishtinë, 4 mars 2021 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, në vazhdën e aktiviteteve t…