Mundësi aplikimi për bursë

Bashkësia Islame e Kosovës, në bashkëpunim me Bankën Islame për Zhvillim (IDB), njofton të gjithë studiuesit se për vitin akademik 2021/2022 është hapur forma e re e aplikimit online për bursë.
Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë online përmes webfaqes zyrtare të IDB-së, në këtë link:
https://www.isdb.org/scholarships

Aplikimi bëhet për programet në vijim (anglisht):
-Undergraduate Scholarship Programme
-Master’s Scholarship Programme
-PhD Scholarship Programme
-Post-Doctoral Research Programme
-IsDB-ISFD Scholarship Programme for Technical, Vocational Education and Training (TVET) for 21 Least Developed Member Countries (LDMCs)
-IsDB-ISFD Scholarship Programme for Bachelor studies for 21 LDMCs

Aplikimi mund të bëhet deri më 28 shkurt 2021.
Përparësi kanë studentët e zellshëm dhe në nevojë.
Bashkësia Islame e Kosovës i është mirënjohëse IDB-së për ndihmën e deritashme të studnetëve kosovarë, si dhe e falënderon atë për bashkëpunimin e shkëlqyer të deritashëm me BIK.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori për diasporë Ekrem Simnica priti në takim Xheladin Leka imam në Zvicërr

Më 22 shkurt Drejtori për diasporë në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Mr. Ekrem S…