Takvimi 2020 – Kohët e namazëve

Takvimi 2020
Takvimi 2020 - Kohët e namazëve
  • Version
  • Download 4316
  • File Size 177.52 KB
  • Create Date 12/05/2020

Ditët dhe netët e mëdha në vitin 2020 (1441-1442 h.)

Emri Data
- Nata e Regaibit ..................... 27.02.2020 - e enjte
- Nata e Mi’raxhit.................... 21.03.2020 - e shtunë
- Nata e Beratit ........................ 07.04.2020 - e martë
- Dita e parë e Ramazanit ........ 24.04.2020 - e premte
- Nata e Kadrit......................... 19.05.2020 - e martë
- Nata e Fitër Bajramit............. 23.05.2020 - e shtunë
- Dita e Fitër Bajramit ............. 24.05.2020 - e diel
- Nata e Kurban Bajramit ........ 30.07.2020 - e enjte
- Dita e Kurban Bajramit......... 31.07.2020 - e premte
- Viti i Ri - 1442 Hixhrij ......... 20.08.2020 - e enjte
- Dita e Ashureve .................... 29.08.2020 - e shtunë
- Nata e Mevludit .................... 28.10.2020 - e mërkurë

Shfaq më shumë në 

Shfleto

Myftiu Tërnava takoi kryetarët e këshillave vendor të BIK-ut

Prishtinë, 26 janar 2022  Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Të…