Takvimi 2021 -Kohët e namazit

Takvimi 2021 -Kohët e namazit
  • Version
  • Download 6850
  • File Size 212.77 KB
  • Create Date 24/03/2021

Ditët dhe netët e mëdha në vitin 2021 (1442-1443 h.)

- Nata e Regaibit ..................... 18.02.2021 - e enjte
- Nata e Mi’raxhit.................... 10.03.2021 - e mërkurë
- Nata e Beratit ........................ 27.03.2021 - e shtunë
- Dita e parë e Ramazanit ........ 13.04.2021 - e martë
- Nata e Kadrit........................... 8.05.2021 - e shtunë
- Nata e Fitër Bajramit............. 12.05.2021 - e mërkurë
- Dita e Fitër Bajramit ............. 13.05.2021 - e enjte
- Nata e Kurban Bajramit ........ 19.07.2021 - e hënë
- Dita e Kurban Bajramit......... 20.07.2021 - e martë
- Viti i Ri - 1443 Hixhrij ........... 9.08.2021 - e hënë
- Dita e Ashureve .................... 18.08.2021 - e mërkurë
- Nata e Mevludit .................... 17.10.2021 - e diel

Shfaq më shumë në 

Shfleto

Kryesia e BIK-ut takoi mërgimtarët

Prishtinë, 3 gusht 2021 Drejtoria për Diasporë në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Republik…