Shfaq më shumë në 

Shfleto

Mbahet Seminari Ndërkombëtar “Vakëfet në Turqi dhe vendet e Ballkanit”

Më 27 janar 2021 u mbajt Seminari Ndërkombëtar “Vakëfet në Turqi dhe vendet e Ballka…