Ballina Lajme Këshilltari i myftiut, Vedat ef. Sahiti mbajti hytben e xhumasë në xhaminë “Sinan Pasha” në Prizren

Këshilltari i myftiut, Vedat ef. Sahiti mbajti hytben e xhumasë në xhaminë “Sinan Pasha” në Prizren

Prishtinë, 5 maj 2017

Këshilltari i myftiut, Vedat efSahiti, të premten, mbajti hytben e xhumasë në xhaminë “Sinan Pasha”, ku foli për rëndësinë e muajit shaban, vlerën e agjërimit në këtë muaj dhe për ndodhinë madhështore të ndërrimit të kibles drejt Qabesë së bekuar, si një begati dhe dhuratë për Muhamedin a.s.. Ai po ashtu theksoi rëndësinë e parapërgatitjes shpirtërore përmes pendesës dhe kërkim faljes nga Zoti i Madhëruar, që zemra e besimtarëve të jenë të gatshme të fisnikërohen me begatitë e muajit të madh të ramazanit. Ligjërata zgjoi interesim dhe kureshtje te xhemati.

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava inspektoi punimet në xhaminë e fshatit Tërdevc

Prishtinë, 13 mars 2018 Myftiu i Republikës së Kosovës, Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga …