Ballina Lajme U mbajt mbledhja e redaksisë së revistës “Dituria islame”

U mbajt mbledhja e redaksisë së revistës “Dituria islame”

Prishtinë, 21 maj 2019

Sot, u mbajt mbledhja e redaksisë së revistës “Dituria islame”, në të cilën u analizuan numrat 340 dhe 341. Mbledhjen e hapi kryeredaktori i revistës dr. Ajni Sinani, i cili uroi ata për muajin e bekuar të Ramazanit, duke lutur Zotin për pranim të gjitha ibadeteve.

Më pas ai shprehu falënderime për anëtarët e redaksisë, si dhe çmoi punën dhe angazhimin e secilit anëtar të redaksisë që kjo revistë të dalë sa më cilësore dhe të jetë sa më shpejt në duart e lexuesve.

Më pas, anëtarët e redaksisë shfaqën mendimet, sugjerimet si dhe propozimet e tyre që kjo revistë të begatohet edhe më shumë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Promovohet libri me poezi “Burrnia foli” e autorit Burhan Fili

Prishtinë, 20  shtator 2019 Organizuar nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovë…