TENDER për OFERTIM

Prishtinë, 15 nëntor 2018

Për botimin e kalendarit të tavolinës 2019:

Të dhënat gjenerale:
Tirazhi: 3000 copë
Formati: A5
Vëllimi: 13 faqe kolor
Letra: kunsdrukt 200 gr
Shtypi: kolor
Mbajtësi i kalendarit: lepenkë 2,2 mm.i kashirum
Mbështjellësi: konzdrukt 135 gr.
Shtypi i mbështjellësit: ngjyrë argjendë
Lidhja: me spirale
Afati i ofertimit: 7 ditë
Afati i shtypit: 10 ditë

Luteni që në ofertë të përgjigjeni me shkrim

  • Deklaratë

    Kryesia e Bashkësisë Islame e Republikës së Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot me 12.07.20…
  • Varroset Mehdi ef. Hoxha (1950-2020)

    Sot në varrezat e fshatit Bllacë të Suharekës me pjesëmarrjen e familjarëve miqve dhe xhem…
  • Deklaratë

    Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës me shqetësim ka marrë lajmin për projektin e kodit …
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Deklaratë

Kryesia e Bashkësisë Islame e Republikës së Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot me 12.07.20…