Ballina Njoftime Tender për botimin e librit: Ilmihal i zgjeruar

Tender për botimin e librit: Ilmihal i zgjeruar

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës

Shpall:

Tender për botimin e librit: Ilmihal i zgjeruar

Botimi i librit duhet t’i plotësojë këto kushte:

Tirazhi: 3000 copë

Formati: B/5

Vëllimi: 544 faqe

Letra: mat 90gr.

Shtypi: kolor

Lidhja: e fortë (me qepje)

Kopertina: të forta kolor (lepenka 2.5 mm)

Afati i shtypit: 10 ditë

Afati i ofertimit 10 ditë nga data e publikimit në faqen zyrtare të BIRK-ut.

  • Konkurs

    16 maj 2019 Për vendin e punës roje nate në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Republikës së …
  • Konkurs

    16 maj 2019 Për vendin e punës zyrtar për arkiv dhe protokollim në Kryesinë e Bashkësisë I…
  • Konkurs

    16 maj 2019 Për vendin e punës disenjator (dizajner) të botimeve të Bashkësisë Islame Kand…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Konkurs

16 maj 2019 Për vendin e punës roje nate në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Republikës së …