Ballina Lajme Shpërndahen 5000 pako ushqimore për skamnorët dhe nevojtarët

Shpërndahen 5000 pako ushqimore për skamnorët dhe nevojtarët

Prishtinë, 24 maj 2018

Shoqata Humanitare Bereqeti e cila operon në kuadër të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës gjatë këtij muaji të bekuar të Ramazanit shpërndan 5000 pako ushqimore për 5000 familje të varfëra dhe skamnore. Ky donacion që po shpërndahen në këtë muaj të bekuar gjatë këtij muaji është donacion nga Drejtoria e Vakfëve të Republikës së Turqisë.

Deri tani kanë përfituar pako ushqimore për familjet nevojtare në këto komuna sipas kësaj liste të përgatitur nga drejtoria e Shoqatës Bereqeti të drejtuar nga Fitim Flugaj, si në vijim:

Prishtinë 400 pako ushqimore.
Fushë Kosovë 150 pako ushqimore.
Lipjan 200 pako ushqimore.
Gjilan 200 pako ushqimore.
Prizren 200 pako ushqimore.
Mitrovicë 200 pako ushqimore.
Drenas 150 pako ushqimore.
Ferizaj 200 pako ushqimore.
Kamenicë 150 pako ushqimore.
Obiliq 150 pako ushqimore.
Peja 200 pako ushqimore
Vitia 150 pako ushqimore
Skenderaj 200 pako ushqimore
Malisheva 150 pako ushqimore
Hani i Elezit 200 pako ushqimore.

Shoqata Bereqeti për çdo ditë është në terren dhe ju del në ndihmë familjeve skamnore dhe atyre me nevojë për të zbutur sadopak hallet, brengat e tyre dhe pozitën material të tyre tepër të rëndë.

Bereqeti do të vazhdoj më ndarjen e këtyre ndihmave dhe ndihmave tjera gjatë ditëve në vijim.

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Pritje përurimi me rastin e Fitër-Bajramit

Me rastin e Fitër – Bajramit, Myftiu i Kosovës, Naim ef. Tërnava, si tradicionalisht, orga…