Ballina Njoftime Agjërimi i Ramazanit fillon më 6 qershor 2016

Agjërimi i Ramazanit fillon më 6 qershor 2016

Prishtinë, 03 qershor 2016
NJOFTIM PËR OPINION
Agjërimi i Ramazanit fillon më 6 qershor 2016
Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton besimtarët dhe gjithë opinionin e gjerë se Muaji i Madhëruar i Ramazanit fillon ditën e hënë më 06 qershor 2016.
Me rastin e fillimit të muajit të madhëruar të Ramazanit, Kryesia e BI-së, përgëzon besimtarët në Kosovë, diasporë e trojet tona duke u dëshiruar agjërim të lehtë, shtim të ibadetit dhe solidaritet me nevojtarët.
Me fat Muaji i madhëruar i Ramazanit, agjërim të lehtë dhe të pranuar!

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Tender për botimin e librit: Histori e Qytetërimit Islam

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës Shpall: Tender për botimin e librit: …