Ballina Njoftime Agjërimi i Ramazanit fillon më 28 qershor 2014

Agjërimi i Ramazanit fillon më 28 qershor 2014


Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton besimtarët dhe gjithë opinionin e gjerë se muaji i madhëruar i Ramazanit fillon ditën e shtunë më 28 qershor 2014.
Me rastin e fillimit të muajit të madhëruar të Ramazanit, Kryesia e BI-së përgëzon besimtarët në Kosovë, diasporë e trojet tona, duke u dëshiruar agjërim të lehtë, shtim të ibadetit dhe solidaritet me nevojtarët.
Me fat Muaji i madhëruar i Ramazanit, agjërim të lehtë dhe të pranuar!

  • Konkurs

    18 nëntor 2019 Këshilli i Bashkësisë Islame i Kaçanikut shpall: K O N K U R SPër plotësimi…
  • Konkurs

    11 nëntor 2019 Këshilli i Bashkësisë Islame i Rahovecit shpall: K O N K U R SPër plotësimi…
  • Konkurs

    5 nëntor 2019 Këshilli i Bashkësisë Islame i Ferizajt shpall: K O N K U R S Për plotësimin…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Konkurs

18 nëntor 2019 Këshilli i Bashkësisë Islame i Kaçanikut shpall: K O N K U R SPër plotësimi…