Ballina Lajme Mbahet mbledhja e rregullt e redaksisë së revistës “Dituria islame”

Mbahet mbledhja e rregullt e redaksisë së revistës “Dituria islame”

Prishtinë, 11 janar 2018
Sot është mbajtur mbledhja e rregullt e redaksisë së revistës “Dituria islame”.
Në fjalën hyrëse kryeredaktori aktual dr. Ajni Sinani foli për të arriturat dhe sfidat gjatë rrugëtimit dyvjeçar të kësaj redaksie duke çmuar dhe vlerësuar punën e anëtarëve të redaksisë dhe të gjithë atyre që kanë kontribuar me tema.
Në këtë mbledhje po ashtu u analizua puna dhe ecuria e kësaj reviste në dy numrat e saj të fundit.

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava: Të pagjeturit, sfidë për Kosovën

Prishtinë, 20 mars 2018 Organizuar nga Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës, në bashkë…