Ballina Njoftime TELEGRAMURIMI

TELEGRAMURIMI

Prishtinë, 11 prill 2015
 
I nderuar Peshkop Teodosije,
Me rastin e festës së pashkëve ortodokse na lejoni që në emër të Bashkësisë Islame të Kosovës t’ju urojmë e përgëzojë, duke ju dëshiruar fat, mbarësi e shëndet për ju, familjen tuaj dhe gjithë besimtarët ortodoksë. Gjithashtu uroj që këtë festë të rëndësime ta festoni në harmoni, begati e mirëqenie.

I nderuar peshkop,
Le të jenë këto ditë feste motiv për të shtuar forcimit e besimit, si dhe kultivimin e paqes, tolerancës e mirëbesimit ndërfetar e ndëretnik në vendin tonë!
 
Me respekt,
Myftiu i Kosovës,
Naim ef. Tërnava

  • Mundësi aplikimi për bursë

    Bashkësia Islame e Kosovës, në bashkëpunim me Bankën Islame për Zhvillim (IDB), njofton të…
  • Konkurs

    Prishtinë, 21 janar 2020 Produksion i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, shpall Kon…
  • DEKLARATË PËR OPINION

    Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton opinionin e gjerë se znj. Igballe Berisha- …
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Mundësi aplikimi për bursë

Bashkësia Islame e Kosovës, në bashkëpunim me Bankën Islame për Zhvillim (IDB), njofton të…