NJOFTIM

Njoftohet opinioni e gjerë se dje pas namazit të drekës ka  ndërruar jetë hoxha, profesori dhe kolegu ynë, dijetari i njohur islam, Mahmud Arnauti i biri i dijetarit Abdulkadër Arnautit.

Hoxha ishte profesor shumëvjeçar i Fakultetit të Studimeve Islame në Prishtinë
Lusim Zotin që rahmetliun ta shpërblejë më të mirat e Tij dhe ta gradojë në xhenet.

Varrimi i rahmetliut bëhet sot (6 qershor) pas namazit të drekës në varrezat  e qytetit  të Prishtinës.

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Departamenti i Gruas shpall konkurs për ese me temën: “Muhamedi a.s. shëmbëlltyrë e njerëzimit”

Me këtë konkurs, synohet të nxiten të rinjtë, nxënës e studentë, në njërën anë të ushtrojn…