Ballina Njoftime ANULIM KONKURSI

ANULIM KONKURSI

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, në mbledhjen e saj të rregullt të mbajtur më 14. 12. 2016, përveç tjerash ka marrë edhe këtë:

VENDIM

ANULOHET konkursi i kësaj Kryesie i shpallur në revistën “Dituria Islame” nr. 312 (Nëntor 2016) i dedikuar për lektor të botimeve të Kryesisë.

Kryesia  

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Reagim ndaj deklaratave të Mustafa Jusufspahiqit

“MYFTIU” JUSUFSPASIQ ËSHTË MYFTI I POLITIKËS ZYRTARE SERBE DHE PARAQET VETËM QËNDRIMET E M…