Ballina Lajme Kryetari i Mamushës Abdulhadi Krasniq-i priti në takim Myftiun Tërnava dhe delegacionin nga Turqia

Kryetari i Mamushës Abdulhadi Krasniq-i priti në takim Myftiun Tërnava dhe delegacionin nga Turqia

Prishtinë, 11 tetor 2018

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava dhe delegacioni nga Drejtoria e Përgjithshme e Vakëfeve të Turqisë në krye me drejtorin e përgjithshëm Adnan Ertem, u pritën nga kryetari i Mamushës Abdulhadi Krasniq-i,

Në këtë takim, kryetari i Mamushës Abdulhadi Krasniq-i, theksoi se ka një bashkëpunim shumë të mirë me BIRK-un dhe falënderoi Myftiun Tërnava për bashkëpunimin dhe ndërmjetësimin për realizimin e projekteve me Drejtorinë e Vakëfeve nga Turqia.

Nga ana e tij, Myftiu Tërnava po ashtu falënderoi kryetarin Abdulhadi Krasniq-i për mikpritjen dhe theksoi se BIRK-u vazhdimisht do të angazhohet që të jetë në shërbim të qytetarëve, për përmirësimin e jetës fetare dhe për restaurimin e monumenteve të trashëgimisë kulturore.

Më pas, u zhvilluan inspektime në punët që janë duke u kryer në xhami si dhe në aneksin e kësaj xhamie që ndodhet afër godinës së Komunës.

  • TENDER për OFERTIM

    Për botimin e kalendarit të tavolinës 2019: Të dhënat gjenerale: Tirazhi: 3000 copë Format…
  • Tender

    Për botimin e kalendarit të murit 2019: Të dhënat gjenerale: Tirazhi: 2500 copë Formati: B…
  • Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin Shaban Murati

    Prishtinë, 15 nëntor 2018 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava…
Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin Shaban Murati

Prishtinë, 15 nëntor 2018 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava…