Ballina Lajme Këshilli i Bashkësisë Islame i Gjilanit shtroi iftarin tradicional

Këshilli i Bashkësisë Islame i Gjilanit shtroi iftarin tradicional

Prishtinë, 10 qershor 2018
Këshilli i Bashkësisë Islame i Gjilanit shtroi iftarin tradicional “Iftari na bashkon”, ku morën pjesë përfaqësues nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, autoritete komunale dhe shumë institucione të tjera dhe qytetarë .

Me këtë rast, në emër të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës këtë iftar e përshëndeti kryetari i Kuvendit dr. Ajni Sinani duke theksuar se përcjell selamet e Myftiut Tërnava dhe tha: “Kjo sofër e iftarit na ka bashkuar dhe i shprehim falenderime Allahut për begatitë që na i ka dhënë dhe lus  Zotin që agjërimin dhe ibadetet tona të na i pranojë”
Një fjalë rasti mbajtën edhe kryetari i Këshillit të Gjilanit Naim Aliu dhe kryetari i Gjilanit Lutfi Haziri.

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Haxhitë nga Kosova sot qëndrojnë në Arafat

Prishtinë, 20.08.2018 Miliona besimtarë nga e mbarë bota, në mesin e tyre edhe haxhitë nga…