Ballina Njoftime Mundësi aplikimi për bursë studentore

Mundësi aplikimi për bursë studentore

Bashkësia Islame e Kosovës, në bashkëpunim me IDB- Bankën Islame për Zhvillim, me seli ne Xhide, ofrojnë mundësi aplikimi për bursë-kredi, për vitin akadimik 2018/19. Të drejtë aplikimi kanë studentët e rregulltë të UP-së, Fakulteti i Edukimit, viti i II-të, me notë mesatare minimale 8 dhe që nuk marrin bursë tjetër. Përparësi kanë studentët e zellshëm dhe në nevojë. Aplikimi bëhet online në këtë link: http://bislame.net/idbursa/ Aplikimi është i hapur deri më 26 gusht 2018.
  • Konkurs

    16 maj 2019 Për vendin e punës roje nate në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Republikës së …
  • Konkurs

    16 maj 2019 Për vendin e punës zyrtar për arkiv dhe protokollim në Kryesinë e Bashkësisë I…
  • Konkurs

    16 maj 2019 Për vendin e punës disenjator (dizajner) të botimeve të Bashkësisë Islame Kand…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Konkurs

16 maj 2019 Për vendin e punës roje nate në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Republikës së …