Ballina Lajme Më 8 tetor vihet gurthemeli i xhamisë qendrore në Prishtinë

Më 8 tetor vihet gurthemeli i xhamisë qendrore në Prishtinë

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, njofton besimtarët, opinionin e gjerë dhe të gjithë të interesuarit se ditën e hënë më 8 tetor 2012,me një manifestim solemn do të vendos gurthemelin e Xhamisë Qendrore në qendër të Prishtinës.

 

{jathumbnail}Për këtë qëllim janë kryer të gjitha punët dhe procedurat e nevojshme, si dhe është formuar një trupë punuese që do merret  me përgatitjen e manifestimit.

 

 

 

Ndërtimi i xhamisë së re në Prishtinë është një nevojë e kahershëm për kryeqendrën tonë, ka dashtë Zoti që tani të krijohen kushtet dhe mundësitë që të nisim realizimin e një projekti të madh për vendin, Bashkësinë Islame, besimtarët dhe kryeqytetin tonë.

 

Fillimi i realizimit të këtij projekti madhorë është mundësuar vetëm pasi Kryetari i Prishtinës, prof. dr. Isa Mustafa, Bordi i Drejtorëve dhe Asambleja komunale e Prishtinës iu përgjigjën pozitivisht kërkesës së Bashkësisë Islame të Kosovës, duke ndarë truallin për xhami, përse i falënderojmë publikisht.

 

Për t’u realizuar projekti i Xhamisë së re, qytetarë të nderuar neve na duhet përkrahja dhe mbështetja e juaj morale e materiale.

 

Për këtë qëllim, Kryesia e BIK ka hapur llogari rrjedhëse në ProcCredit Bank, TEB dhe në Banka Ekonomike, ku të gjithë të interesuarit mund të japin kontributin e tyre.

 

Llogaritë rrjedhëse:

 

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës – Xhamia Qendrore Prishtinë

 

ProcCredit Bank 1115117903010176

 

TEB 2011000057936297

Banka Ekonomike 1401000000659391

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Konferenca Ndërkombëtare për Paqe dhe Solidaritet në Paris

Prishtinë, 17 shtator 2019 Sot filloi punën Konferenca Ndërkombëtare për Paqe dhe Solidari…