Ftesë

Drejtoria për Diasporë në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës në emer të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës i fton në takim-drekë, të gjithë imamët, kryetarët e xhamive apo ndonjë përfaqësues e aktivist të tyre që veprojnë në Diasporë.

Ftesë

I nderuari,

Es-Selam Alejkum!

Duke ju dëshiruar gjithë të mirat dhe duke ju falënderuar për bashkëpunimin të deritanishëm, kam nderin që në emër të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës t’iu ftoj në takim-drekë, juve dhe të gjithë imamët, kryetarët e xhamive apo ndonjë përfaqësues i juaji që veprojnë në Diasporë.

Dreka do të shtrohet në lokalet e Medresesë “Alaudin” në Prishtinë.

Koha: 27. 07.2017 (ditë e enjte) ora 17.00.

Ju lutemi që për çështje organizimi të na e konfirmoni para datës së shënuar më sipër, në tel. 00377 44 115 963, ose E-mail: ekremsimnica@hotmail.com, apo FB https://www.facebook.com/ekrem.simnica.

Me respekt Ekrem Simnica – drejtor për Diasporë në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës

 • Kurbani 2017

  Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, sikundër edhe viteve të mëparshme, e…
 • Kryesia e BIRK-së takon mërgimtarët

  Prishtinë, 28 korrik 2017 Drejtoria për Diasporë në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Republ…
 • Dua hatmeje në Sibofc të Podujevës

  Prishtinë, 27 korrik 2017 Në xhaminë e fshatit Sibofc të Podujevës në prezencë të autorite…
Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
 • Kurbani 2017

  Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, sikundër edhe viteve të mëparshme, e…
 • MYFTIU TËRNAVA ORGANIZON PRITJE PËRURIMI PËR FITËR- BAJRAM

  Me rastin e  Fitër – Bajramit, ditën e parë të festës, më 25 qershor 2017, Myftiu i Kosovë…
 • NJOFTIM PËR OPINION

  DITA E PARË E FITËR – BAJRAMIT, të dielën më 25 qershor2017 Kryesia e Bashkësisë Islame të…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Kurbani 2017

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, sikundër edhe viteve të mëparshme, e…