Ballina File Takvimi 2019 – Pjesa e kohëve të namazit

Takvimi 2019 – Pjesa e kohëve të namazit


 • Version
 • 5492 Download
 • 155.87 KB File Size
 • 12/03/2019 Create Date

Ditët dhe netët e mëdha në vitin 2019 (1440-1441 h.)
- Nata e Regaibit - 7.03.2019 - e enjte
- Nata e Mi’raxhit - 2.04.2019 - e martë
- Nata e Beratit - 19.04.2019 - e premte
- Dita e parë e Ramazanit - 6.05.2019 - e hënë
- Nata e Kadrit - 31.05.2019 - e premte
- Nata e Fitër Bajramit - 3.06.2019 - e hënë
- Dita e Fitër Bajramit - 4.06.2019 - e martë
- Nata e Kurban Bajramit - 10.08.2019 - e shtunë
- Dita e Kurban Bajramit - 11.08.2019 - e diel
- Viti i Ri - 1441 Hixhrij - 31.08.2019 - e shtunë
- Dita e Ashureve - 9.09.2019 - e hënë
- Nata e Mevludit - 8.11.2019 - e premte

 • Konkurs

  11 nëntor 2019 Këshilli i Bashkësisë Islame i Rahovecit shpall: K O N K U R SPër plotësimi…
 • URIMI I MYFTIUT PËR MEVLUDIN E PEJGAMBERIT A.S.

  Sonte, e mbarë bota islame shënon ditëlindjen e krijesës më të dalluar, Pejgamberit të fun…
 • Konkurs

  5 nëntor 2019 Këshilli i Bashkësisë Islame i Ferizajt shpall: K O N K U R S Për plotësimin…
Shfaq më shumë në 

Shfleto

Konkurs

11 nëntor 2019 Këshilli i Bashkësisë Islame i Rahovecit shpall: K O N K U R SPër plotësimi…