Ballina Lajme Diaspora uroi Myftiun Tërnava

Diaspora uroi Myftiun Tërnava

Prishtinë, 09 nëntor 2018

Me rastin e zgjedhjes së Naim ef. Tërnavës, si Myfti i Republikës së Kosovës, me një telegram urimi kanë uruar edhe diaspora shqiptare, më konkretisht Bashkësia Islame Shqiptare e Zvicrës dhe Unioni i Qendrave Islame Shqiptare në Gjermani..

“Me rastin e zgjedhjes suaj si Myfti i Kosovës, më lejoni që në emrin tim personal t’u urojë, duke lutur Allahun e Madhërishëm që t’u ndihmojë në punën dhe angazhimet tuaj të mëdha që keni para vetes. Ne jemi shumë të interesuar dhe të përkushtuar që të bashkëpunojmë ngushtë me Bashkësinë Islame të Kosovës, ndaj mbesim me shpresë se bashkëpunimi ynë do të jetë i vazhdueshëm”, thuhet në telegramin e urimit të kryetarit të Bashkësisë Islame Shqiptare të Zvicrës z. Fehim Abazit.

Ndërkaq në urimin e kryetarit të Unionit të Qendrave Islame Shqiptare të Gjermanisë z. Mensur Halilit, thuhet: “Unioni i Qendrave Islame Shqiptare të Gjermanisë u përcjell urimet më të përzemërta me rastin e zgjedhjes si kryetar i Bashkësisë Islame të Kosovës, duke iu uruar mbarësi, sukses dhe punë të begatshme në krye të këtij institucioni. Allahu ju forcoftë në këtë rrugë e ju ndihmoftë!”

  • TENDER për OFERTIM

    Për botimin e kalendarit të tavolinës 2019: Të dhënat gjenerale: Tirazhi: 3000 copë Format…
  • Tender

    Për botimin e kalendarit të murit 2019: Të dhënat gjenerale: Tirazhi: 2500 copë Formati: B…
  • Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin Shaban Murati

    Prishtinë, 15 nëntor 2018 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava…
Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin Shaban Murati

Prishtinë, 15 nëntor 2018 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava…