Ballina Lajme Shoqata humanitare bamirëse “Bereqeti” u ndihmoi 15 familjeve

Shoqata humanitare bamirëse “Bereqeti” u ndihmoi 15 familjeve

Prishtinë, 5 mars 2018

Shoqata “Bereqeti”, që është pjesë e Bashkësisë Islame të Kosovës, po vijon veprimtarinë e saj bamirëse duke u dalë në ndihmë nevojtarëve dhe skamnorëve.

Shoqata “Bereqeti” u dhuroi qilima 15 familjeve nevojtare nga fshati Hajvali i Prishtinës e të cilat janë duke banuar në banesat sociale.

Fitim ef. Flugaj, drejtor i shoqatës humanitare bamirëse “Bereqeti” tha se ato familjet përfituan secila të paktën nga një qilim e deri në tre qilima.

Nga ky aksion përfituan edhe disa banorë rezidentë të Hajvalisë.

Qilimat ishin donacion nga kompania “Visari carpets & more…”, të cilën e falënderojmë për këtë donacion me vlerë të shumëfishtë.

Shoqata humanitare bamirëse “Bereqeti” zotohet se do të bëjë gjithë çfarë është e mundur për t’u dalë në ndihmë familjeve skamnore.

  • TENDER për OFERTIM

    Për botimin e kalendarit të tavolinës 2019: Të dhënat gjenerale: Tirazhi: 3000 copë Format…
  • Tender

    Për botimin e kalendarit të murit 2019: Të dhënat gjenerale: Tirazhi: 2500 copë Formati: B…
  • Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin Shaban Murati

    Prishtinë, 15 nëntor 2018 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava…
Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin Shaban Murati

Prishtinë, 15 nëntor 2018 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava…