Ballina Njoftime Shoqata Islamike Shqiptare Australiane (AAIS) shpall konkurs

Shoqata Islamike Shqiptare Australiane (AAIS) shpall konkurs

Shoqata Islamike Shqiptare Australiane (AAIS) është themeluar nga emigrantët shqiptarë në vitin 1963 dhe njëherit është njëra nga organizatat më të mëdha fetaro-shqiptare si dhe më prestigjoze në Australi.

Këshilli i AAIS kërkon që të punësojë një Imam (Hatib dhe Mualim) për (2) dy vite me orar të plotë, për të ndihmuar në ofrimin e shërbimeve fetare dhe programeve arsimore për anëtarët e komunitetit të AAIS.

Ju lutemi, kontaktone këshillin e AAIS-it në këtë adresë [email protected], nëse keni ndonjë pyetje.

Me nderime,

Vahid Goga
AAIS Advisory Board
www.aais.org.au

Hapeni/Shkarkojeni konkursin KËTU

Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Njoftim për licencimin e hafëzëve të Kuranit

Prishtinë, 08 janar 2019 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton të gjithë hafëzët …